header-logo IT-konsult

Om oss

Affärsidé

Att leverera verksamhetsstödjande it-utvecklings och rådgivningstjänster baserade på källkodsöppna komponenter av hög kvalitet.

Om oss

Roland Hedayat (M.Sc. i datavetenskap, Uppsala Univ.) har arbetat med IT i 30 år, varav ca: 20 år som fristående it-konsult. Mångåriga konsultuppdrag med anknytning till sjukvårdsrelaterad it, med lösningar kring journalsystemintegration, utväxling av information mellan journalsystem, samt infrastruktur och arkitektur. De senare årens uppdrag har relaterat till processbaserade lösningar för kommunala verksamhetssystem och e-tjänster.

Nätverkande kunskapsföretag

Inherit S AB är ett it-konsult företag, grundat 1995. Vi samarbetar med andra konsultföretag med kompetens inom relevanta teknikområden. Vid behov bildar vi en "virtuell projektorganisation", där ett av de samarbetande företagen tar rollen som frontföretag med juridiskt leverantörsansvar, och där de övriga tar ett solidariskt ansvar gentemot det företaget som har det juridiska leverantörsansvaret. Därmed kan en flexibel projektorganisation bildas.

Kontakt

Telefon: +46 8 641 64 14
Mobil:   +46 708 18 07 69
E-post: info _at_ inherit.se
Postadress:
Inherit S AB
Långsjövägen 8
131 33 Nacka